onsdag den 25. maj 2016

Bål og bålmad

Bål, spiselige planter og tilberednings tekniker.

Arbejd med tilberedning af spiselige planter og afprøv nye tilberednings tekniker.
Som f.eks en grydeovn: I bunden af gryden skal der være ca. 10cm sand. Oven på den sætter I et fad(tærte) med de ting der skal i "ovnen". Gryden sættes ind oven på gløderne, med bålet op af kanterne.

Lav f.eks:
  • skalderkålspesto
  • kylling med hvidløg og løgkarse pakket ind i rabarberblade stegt i en sydegrubbe
  • Urtetærte - En lille smule skavlderkål og brandnælde og en masse døvnælde
  • Rabarbertærte
  • Mælkebøttesirup
  • Friskost på trangia, krydret med døvnælde, skovmærke og løgkarsesalt
  • knækbrød med blæretang






















Ingen kommentarer:

Send en kommentar